Translate

onsdag 24 oktober 2012

Träning

 Nu jäklar! Fick ett litet infall igår att nu måste träningen komma igång igen.
Som alla säkert förstår är det svårt att få tiden att räcka till när man har tre knodd och en underbar sambo man hellre gosar med än att träna.
Dock behöver kroppen må bra och är den van att ha varit på en hockeyrink och en fotbollsplan i 20år så blir det en väldigt stor chock när man slutar träna. Men det ska det som sagt bli ändring på nu!


                                                                               (Charlie sov mest under passet)

 Sagt och gjort, igårkväll gick jag, Fia och Charlie till den lilla träningslokalen som finns i vårat område.
Varken World Class eller Power Gym klass stället och "maskinerna" men det tycker jag inte om ändå. Det ska vara lite skitigt, lite Rocky stil, då trivs jag som bäst.

Eftersom ingen av oss tränat på bra länge valde vi att bara känna på prylarna och inte förstöra våra kroppar det första vi gör.

Det kändes faktist helt okey och nått rätt måste vi ha gjort då båda var stela i både ben och armar när vi vaknade upp




(Så här ser det ut där vi tränar)











                                       
                                                                                       (Hulken piskar roddmaskin!)



Hoppas nu att vi iallafall kan försöka 2-3ggr i veckan, kroppen mår så mycket bättre och resultat kommer garanterat komma. Bara bita ihop!

Annars har dagen varit som den brukar. Full fart på jobbet och full fart här hemma. Nu är det kvällning och om bara Charlie vill somna så ska vi försöka ha lite kvalitets tid. "Challe" verkar dock ha andra planer på g så det blir nog inget soft för oss vuxna. Känns som vi får vänta med den biten tills han fyllt 18 :)

Nehe, kort inlägg ikväll. Passar på att slänga ut en fråga?

Vad vill folk läsa om på denna blogg? Givetvis bestämmer jag och redan innan har jag sagt att det kommer handla om familj, sport och vardagliga ting. Dock kan det alltid vara skoj om någon annan har önskemål. Som sagt, bara höra av er.

Nu säger jag godkväll. Godkväll

/Något sliten 3 barnsfarsa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar